Til lange spilaftener kræves et højdejusterbart bord

Et spil, jeg ikke har rørt på siden jeg købte det på salg i efteråret 2015, er det svensk-udviklede computerspil Magicka 2. Spillet handler om troldmænd, der ved hjælp af vampyren Vlad skal besejre den udødelige Lut. Han er en magiker, der anses være for farlig (af Vlad) til at få lov til at gå fri. I spillet kæmper troldmænd mod alt fra mennesker, jætter, alfer og andre væsener. Hvad som gør Magicka 2 (og Magicka 1) sjovt er, at op til fire venner kan spille sammen (jeg og en makker spillede). Med venner bliver spillet både lettere og sværere. Lettere, da det er muligt at bringe døde spiller til liv gennem en magi. Dog bliver det sværere eftersom trylleord kan ramme dig i ryggen og sprænge dig i stykker. Nu mens jeg snakker om magi, kan jeg også nævne de angreb, som man bruger.
Spillet har 8 “elementer”, der kan kombineres til at gøre endnu mere skade.

Vand
Liv
Skjold
Is
Lyn
Død
Sten
Ild

Nogle “elementer” kan man ikke kombinere, såsom liv og død. Hvis man forsøger at kombinere dem vil det første af disse “elementer” som brugs forsvinde.
Visse “elementer” vender sig til andre “elementer”, når de kombineres, f.eks. hvis man kombinerer vand og ild, så vil man få vanddamp.
Et tips til dig som spiller i timevis, er et højdejusterbart skrivebord, så du kan ændre position uden at gå på kompromis om godt støtte til tastatur og mus (hvis du spiller med disse på din computer). Andre måder at gøre mange timers af spil mere behageligt på, er en god varm drik, der varmer op vintermørket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *